Vertrouwens contact persoon

Vertrouwenscontactpersoon (VCP)

 

Wanneer je als lid van onze vereniging te maken krijgt met ongewenst gedrag is het belangrijk om te weten waar je terecht kunt voor hulp, advies of gewoon een luisterend oor. Ongewenst gedrag omvat niet alleen seksuele intimidatie of seksueel overschrijdend gedrag, maar ook schelden, pesten, kwetsende opmerkingen, digitaal pesten, etc. Ook kan een luisterend oor erg fijn zijn wanneer je je op een andere manier onveilig voelt of als je problemen wilt voorkomen.

Een vertrouwenscontactpersoon (VCP) luistert naar jouw verhaal en helpt je zoeken naar mogelijkheden om tot een oplossing van de problemen te komen. Alles wat besproken wordt, wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Wanneer daar aanleiding toe is kan de vertrouwenscontactpersoon met jou mogelijke doorverwijzingen naar een vertrouwenspersoon, een klacht-/tuchtcommissie van de bond, een advocaat, de politie en/of andere hulpverleners bespreken.

De vertrouwenscontactpersoon binnen onze vereniging is Wietske Nijhof, bij voorkeur bereikbaar via mail VCP, maar bij dringende zaken is telefonisch ook mogelijk

 

Bereikbaarheid Wietske Nijhof

·         telefonisch: 06-13405777
·         via de mail: vcp@bekenhorst.nl            
 
      
 
 
 
.
 

 

 

 

 

 

  • Home
  • Vertrouwenscontactpersoon