Vereniging

Algemene Informatie

 
Kleding en schoenen
Op ons tennispark hebben we 5 kunstgrasbanen. Er wordt altijd hard aan gewerkt om de banen in een zo goed mogelijke conditie te houden. Daarom is het verplicht om uitsluitend op sportschoenen de baan op te gaan. Iedereen heeft het recht om iemand met het verkeerde schoeisel hiernaar te wijzen. Aan de kleding worden geen bijzondere eisen gesteld. Het lijkt erop dat mannen sportkleding draagt.
 
Spelregels
Het gebeurt dat een nieuw lid niet op de hoogte is van de spelregels en de wijze van vertellen bij het tennisspel. Het is niet direct noodzakelijk om dit te weten, maar in de toekomst wel belangrijk. Tijdens de tennislessen zal het eea wel duidelijk worden, maar het meest op dit gebied zul je leren in de praktijk. Dus tijdens het grabbelen en het afspreken met de overige leden. Tennissen leert mannen het beste in de praktijk.
 
Tennislessen
Het is zeer aan te raden wanneer u nog niet kunt tennissen eerst tennisles te nemen. Een verkeerd aangeleerde slag is moeilijk te corrigeren en kan leiden tot blessures. Er is een tennisleraar werkzaam op ons park. Meer informatie kunt u vinden onder "Tennislessen"
 
Speeltijden
Je bent lid geworden van de tennissen, maar speelt bovendien gezelligheid binnen een vereniging ook een rol. Om kennis te maken met uw medeleden, en om veel te spelen, raden wij u aan om op grabbelochtenden of grabbelavonden te komen spelen. Hier heeft u de mogelijkheid om ieder half uur met andere leden te tennissen(dubbelen). Zo leert u meerdere leden kennen. De grabbelochtenden zijn op de maandag- en donderdagochtend. U bent van harte welkom!!!
 
Naast het grabbelen is er ook de mogelijkheid om voor jezelf en 1 van de 3 medespelers een baan te reserveren door middel van het digitale afhangsysteem in de KNLTB club app.
 
U ziet, er zijn genoeg mogelijkheden om op ons park te spelen. Voor extra baanbezetting kijk bij het kopje op onze site.
 
Zolang zich geen nieuwe spelers melden kunt u rustig doorspelen. Grabbelaars kunnen op de baan die hen ter beschikking staan ‚Äč‚Äčniet worden afgehangen. Echter, indien zij op de andere banen spelen dan geld, ook voor hen, de normale afhangregels.
 
Jeugdleden kunnen afhangen tot en met 19.00 uur en doorspelen terwijl zij niet worden afgehangen.