Jeugd

Tennisclinic zaterdag 16 mei 2020 bij L.T.C. Loenen

Hoi allemaal,

Hier even een berichtje van de tennisleraar.

Per 1 april verzorgt Tennisschool TennisTime alle tennislessen en overige activiteiten. Door het coronavirus is mijn eerste ontmoeting met de vereniging noodgedwongen uitgesteld.

Vandaag was het dan eindelijk zover! Zaterdag 16 mei heb ik een clinic mogen verzorgen voor de bestaande en nieuwe kids van L.T.C. Loenen. 1 ding weet ik wel…het dorp Loenen heeft heel veel tennistalentjes rondlopen.

Voordat de kinderen hun skills mochten laten zien zijn wij begonnen met een warming-up. De sfeer zat er al gelijk goed in!

En dan nu het echte werk, van een echte rally spelen met elkaar, naar het mikken in de hoepels. Wat zijn er veel mooie ballen geslagen.

In de pauze is er vanuit de vereniging gezorgd voor drinken en wat lekkers.

De kinderen hadden binnen no time het flesje leeg en het ‘’fruit’’snoep naar binnen gewerkt (haha)

Vol energie zijn ze weer de baan opgegaan. Alleen maar blije gezichten. Dat geeft mij heel veel energie.

Voor de kinderen die heel erg enthousiast zijn is er een mogelijkheid om gebruik te maken van een kennismakingsactie: 4 tennislessen voor €50,00 (geen lidmaatschap voor nodig) Aanmelden kan via: info@tennistime.nu (vermeld hierbij je: naam, leeftijd, telefoonnummer en emailadres)

Wanneer ze na die kennismakingsactie besluiten om lid te worden van de club + tennisles te volgen, ontvangen ze een gloednieuw tennisracket cadeau!!

Ik hoop veel kids binnenkort weer te zien op het mooie park van L.T.C. Loenen.

Met sportieve groet,

Bart Scherders Tennisschool TennisTime