Afscheid en Welkom Hoofdsponsor Bekenhorsttoernooi

Datum bericht: 1 juli 2019

Hoofdsponsor Bekenhorsttoernooi

In de week voor het Bekenhorsttoernooi hebben we met een hapje en drankje Blankhart en Bronkhorst Netwerk Notarissen bedankt als hoofdsponsor van onze vereniging en ons open toernooi.

Martin Plant overhandigde aan Bas Bronkhorst een bronzen beeld van een tennisser.  Hij sprak de hartelijke dank uit aan Bas, Evelien en Ilonka voor de enorme betrokkenheid van het notariskantoor bij onze vereniging. Maar liefst negen jaar lang was het kantoor hoofdsponsor. Dit werd nog eens benadrukt met een onthulling van de banner.

 

  

Tevens werd een tweede banner onthuld met daarop het welkom voor de nieuwe sponsor Best Living NVM makelaars en financieel adviseurs. Dit jaar is Best Living mede hoofdsponsor en volgend jaar hoofdsponsor en naamdrager van het Best Living Bekenhorst toernooi. Vooruitlopend daarop werden de leden van de toernooicommissie alvast in een nieuwe outfit gestoken. Na de contract ondertekening benadrukte Bas Kamphuis, “we willen graag iets doen voor een vereniging en LTC past daarbij gezien de regionale deelname in het Bekenhorsttoernooi wat overeenkomt met het werkgebied van Best Living”.