Damesdag 2018

Datum bericht: 4 november 2018

Dames dag 3 november 2018

Op de eerste zaterdag van november wordt de jaarlijkse dames dag georganiseerd.

Dit jaar was het de eer aan ons.

Het thema was “Country and Western” en alle 26  dames die aanwezig waren hadden zich mooi verkleed   met bijvoorbeeld een cowboyhoed, nepsigaar of geruite blouse.  Zelfs “Pokahontas” met haar Cowboy waren van de party. Zij kregen nog een prijs voor de origineelste kleding.

De middag begon met een kopje koffie/thee en huisgemaakte  muffins, cheesecake en brownies.

Nadat de cowboy laarzen waren verwisseld door de tennisschoenen gingen 16 dames  een drietal partijtjes tegen elkaar spelen.

Helaas waren er ook een aantal dames die niet konden tennissen vanwege een blessure en zij hebben zich kostelijk vermaakt door een potje yahtzee te spelen.

De arteflame bbq werd buiten lekker aangestoken en de dames konden zelf hun sjasliek en hamburger bakken. Dit alles werd netjes verzorgd door keurslagerij Gert Jan van der Horst. Tijdens de bbq was er nog gitaarmuziek en zang van Emiel Pijnaker (voormalig lead zanger van Yellow Pearl).

Na het eten gingen de voetjes van de vloer want de 9 mensen van de Black Star Country Dancers uit Apeldoorn stonden te trappelen om iedereen een workshop Linedance  te geven. Aan het einde gaven ze nog een demonstratie.

Ter afsluiting was er nog een heerlijk toetje en hebben een aantal dames nog gezellig gekletst en geborreld. We kunnen terugkijken op een heerlijke en gezellige middag en avond met leuke en gezellige dames! Wij hebben het stokje overgedragen aan 5 super enthousiaste vrijwilligers die de dames dag voor 2019 gaan organiseren. Dus hou 2 november 2019 alvast vrij in je agenda!!!

Howdy Cow Girls,  Hermien, Inge, Germa en Marlouk